Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
696
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kanal tedavisi olan veya anlayan biri var mı ? Bu ne sıvısı olabilir ?
#
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Geçen hafta kanal tedavisi oldum bitmeye yakın ağız açık tabi dişe tuttuğu cihazdan veya dişten bilemiyorum sıvı ağzıma aktı acı bir tatı var genzime gitti oradan buruna ağız açık soramadım doktora ve çıktım internetten bakınca hep cıva çıkıyor karşıma bu durumu yaşayan var mı bilen yoksa gidip dişçiye mi sorayım ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #mosoko -- 29 Kasım 2018; 10:34:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yüzbaşı

Civa değildir ya civa yutsan şimdiye ölmüştün..



D
5 yıl
Yüzbaşı

aynısı bana da olmuştu acımsı böyle değişik birşey. o an nefessiz kaldım sanmıştım. daha sonra işlem bittiğinde o ne diye sormuştum. bişey sıkmıştı kanalın içine ismini unuttum o dedi. boğazıma kaçtı dedim. bişey olmaz demişti. aradan 1 yıl geçti olmadı.



İ
5 yıl
Binbaşı

kanal irrigasyon solüsyonu o, genelde naocl kullanılır ama edta da olabilir. normalde yutulmaması gerekir ama bir damla gibi küçük bir miktar yutmuşsundur maksimum bir şey olmaz zaten fazlasını yutsaydın suan hastanedeydin. özetle bir şey olmaz ama herhangi bir parestezi yani anesteziden sonraki hissizlik gibi bir his oluşursa yüzünde ya da ağızında buna bağlı olarak yaralar oluşursa hekimine tekrar görün.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Binbaşı

O madde dezenfekte etmeye yarıyor klorak gibi kokuyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.