Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
567
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Derin Dondurucu Buzdolabı İçi Buzlanma
S
7 yıl (61 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Selamun aleykum,
4,5 aydır yaşadığım sorunun çözümünü çok araştırdım ama bulamadım internette çözümünü bulunca yazmak istedim.
Elimiz tornavida tutan biraz elektronikten anlayan kişiler olarak çok teknik servis çağırma yanlısı olmuyoruz. Ben de elim tornavida tuttuğu için çağırmak istemedim. Arçelik marka buzdolabımın buzluk dediğimiz kısmın diğer tarafı dolap kısmının arka tarafı komple karlanma, buzlanma artık ne derseniz oluyordu 2-3 günde 2-3 cm arka tarafı komple karlanmış oluyordu araştırdığımda sağ alt tarafta bulunan sensörden kaynaklı olduğu söylendi aldım. değiştirdim olmadı. Daha sonra arka üst tarafta bulunan fanın çalışmadığını anladım ışığı kapalıyken (kapının oradaki tuş gibi olan kola çoktüğünüzde ışığı söner). Fanı çıkarıp denedim 220 volt verip çalışmadığını anlayınca yenisini aldım. Adı kondenser fan motoru imiş. 20 tl gibi bir fiyatı var internette 50-60 diyorlar. Değiştirdiğim zaman 1 saat içerisinde problemin geçtiğini anladım. karlanma 1 hafta durunca 6-7 cm e kadar ilerliyordu. çözümü fan motoru değiştirmek.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.