Merhaba sevgili forum sakinleri hemen konuya giriyorum. 1-) 3-4 ay önce nişanlı olan bir kıza aşık oldum dayanamadım söyledim. Ama bir beklentim olmadı çok yakındık uzaklaştırdım kendimden sebebini sorunca söylemek durumunda kaldım. 2-) Şu anda hislerim normale döndü malum evlenecek ömür boyu yas tutacak veya aşık kalacak değilim 3-) Çok yakın bir arkadaşı var, sevgilisi yok ve çok tatlı biri ufaktan hoşlanıyorum ama tabi y.v.saklık yapmakta istemiyorum.
Kız kafa dengi biri kaçırmakta istemiyorum. Kabul etmez büyük olasılıkla bunu da biliyorum. Sizce ne yapmalı? Trol konusu yapmayın, ciddi yoruma ihtiyacım var
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
1-) 3-4 ay önce nişanlı olan bir kıza aşık oldum dayanamadım söyledim. Ama bir beklentim olmadı çok yakındık uzaklaştırdım kendimden sebebini sorunca söylemek durumunda kaldım.
2-) Şu anda hislerim normale döndü malum evlenecek ömür boyu yas tutacak veya aşık kalacak değilim
3-) Çok yakın bir arkadaşı var, sevgilisi yok ve çok tatlı biri ufaktan hoşlanıyorum ama tabi y.v.saklık yapmakta istemiyorum.
Kız kafa dengi biri kaçırmakta istemiyorum. Kabul etmez büyük olasılıkla bunu da biliyorum. Sizce ne yapmalı? Trol konusu yapmayın, ciddi yoruma ihtiyacım var
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.