Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1714
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster Abra A7 v7.1 Klavye Işık Sorunu
4
8 yıl (109 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Sorun tam olarak flexikey programı ile klavye ışığını değiştirmek istememle başladı arka ışık sekmesi yok programda defalarca silip temiz kurulum yaptım ama sonuç aynı. Hotkey klasörü içinde bulunan KbColorPicker adlı uygulama ile değiştirmek istediğimde ise maalesef sonuç değişmiyor. Klavyede sabit beyaz aydınlatma var tüm gün bu sorunla uğraştım format atıp temiz kurulum yapmamda cabası. Aynı sorunu yaşayıp çözümü bulan birisi varsa yardım ederse çok mutlu olurum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.