Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1855
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hepsiburada THH kararını tanımıyor.
J
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba

bir ürünüm için THH kararı çıktı. Ürünün Tarafıma ücreti karşılığında gönderilmesi kararı çıktı. Bu kararı aynı gün hb'ye yolladım ve karşımdaki müşteri hizmetleri yetkilisi ürünün gönderileceğini söyledi. Yaklaşık 2 ay boyunca her hafta aradım arandım.
arayan umut bey dediki ürünün müşteriye gönderilmesini söyledik ilgili departmana iletilmiştir dedi. Dedim tama yollanacak herhalde. Ancak 1 ay geçti ve ürünün şikayet mesajına
"karara 15 günlük itraz süresi içinde itiraz edildiği için nihai kara bekleniliyor yazıldı."

şimdi bu adamlar beni 2-3 ay boyunca gönderilecek diye oyaladı sonra da karara itiraz ettik biz diye mesaj atmaları normal midir?

not: THH çankayayı aradım Herhangi bir itiraz mevcut değil karar kesinleşmiştir denildi. Yapacağınzı tek şey icraya vermek denildi.

şimdi soruma gelirsek ben icraya vereceğim hb'yi ancak ürün temin edilemezse ne olur? Eş değer bir ürün mü alınır yoksa şimdiki piyasa değerinde bir ürün mü alınır yoksa o günkü piyasa değerine göre mi alınır yoksa benim aldığım indirimli fiyat değerinde mi ürün alınır yoksa direkt nakit işlemi mi olur.

ürün DR de satılmaktadır ayrıca bir çok kişiye yollanmıştır.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.