Arkadaşlar merhaba. Araba almaya karar verdim ilk arabam olacak öğrenciyim böyle çok ugrastirmicak biraz da gözüme hitap edecek bir araba arıyorum. Performans gibi bi beklentim hiç yok. Lpgli olması tercihim. Arabadan açıkçası çok anlamam malum siteden piyasa araştırması yaptım iyi kötü olabilecek hoşuma giden modeller oldu ama iyi midir kötü müdür bilgim yok bilen kullananlardan yorum bekliyorum.
307(temizini bulabilirsem hoşuma giden model) Punto (biraz inceleyip yorumları okuyunca mantıklı geldi) 206(307 ye göre daha yeni bir kasa bulunabilir belki diye ekledim) Corsa Lacetti Polo (bulunabilirse yuvarlak farli olanlar hoşuma gitti önceki kasalardan istemiyorum) Smart forfour( piyasası az biliyorum da belki fikri olan çıkar)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
307(temizini bulabilirsem hoşuma giden model)
Punto (biraz inceleyip yorumları okuyunca mantıklı geldi)
206(307 ye göre daha yeni bir kasa bulunabilir belki diye ekledim)
Corsa
Lacetti
Polo (bulunabilirse yuvarlak farli olanlar hoşuma gitti önceki kasalardan istemiyorum)
Smart forfour( piyasası az biliyorum da belki fikri olan çıkar)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.