Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1777
Tıklama
0
Öne Çıkarma
windows 10 masaüstü bilgisayarda hem kulaklık hem hoparlörden aynı anda ses gelmesini istiyorum.
D
7 yıl (2247 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

İyi akşamlar arkadaşlar.
Şöyle bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim.Daha önceden çözmüştüm ancak yeni kulaklık alınca sorun yine başladı.
Bilgisayarımda hem usb ile taktığım kulaklıktan hemde bağladığım hoparlörden aynı anda ses gelmesini istiyorum.
Normalde realtek programı bu konuda çözüm ancak gerekli yerleri seçmeme rağmen iki çıkışı farklı gösteriyor sadece birisinden ses geliyor diğerinden ses gelmesi için onu seçmem gerekiyor.
resimlerdeki ayarları tek tek değiştirip denedim
yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
7 yıl (3259 mesaj)
Binbaşı

Bi zamanlar bende bunu aradım da ingilizce kaynaklarda değil bişey bulamadım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl (2247 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Çok ilginç bir durum bu aynı anda iki çıkış gelmiyor hala uğraşıyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Babywolf
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.