Bugün çalıştığım bir özel öğretim kursundan kovuldum. Kovulmamın sebebi öğrenci kaydı az fazla öğretmene ihtiyaç yokmuş.. Yarın görüşmem olcak bişeler imzalama konusunda. Şimdi saygı değer form abilerim bu adamlar bu sene 21 mayıs günü işe girişimi göstermek yerine, taaa 28 haziranda gösterdiler. Ve maaş günüm her ayın 21 i yani 3 günüm falan kaldı bu ayımında dolmasına.Benim yapabiceğim bişe varmı bunladan ne koparabilirim yasal olarak?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Şimdi saygı değer form abilerim bu adamlar bu sene 21 mayıs günü işe girişimi göstermek yerine, taaa 28 haziranda gösterdiler. Ve maaş günüm her ayın 21 i yani 3 günüm falan kaldı bu ayımında dolmasına.Benim yapabiceğim bişe varmı bunladan ne koparabilirim yasal olarak?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Lucifer1 -- 18 Eylül 2018; 0:42:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >