Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1389
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bozuk ürün iadesi
D
7 yıl (125 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar..

Şöyle bir sorunum var. Çinden samsung s5 ekrani aldim. Ekrani taktim ekran bozuk renkli cizgiler vardi uzerinde. Saticiya mesaj attim geri donus yapmadi. Resim ve video cekip dispute actim. Satici kutu resmini falan istedi attim. Daha sonra ekranin devre kısmında tr logosu varmış onu söyledi baktım evet var. Yalniz ekrani sökerken ekran kırıldı. Simdi yeni video istiyor satıcı once tr logosunu gosterip sonra ekrani cekmemi istiyor. Ekran kırıldı. Bu durumda para iadesi alma sansim var mi? Saticiya durumu bildirmedim. Aliexpressin onerisini bekliyorum.. Ürün hasarliydi yani.

Yardiminiz icin simdiden tesekkurler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.