Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
667
Tıklama
2
Öne Çıkarma
ülkenin krizde olduğunu düşünmüyorum
T
7 yıl (984 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

tek başına yaşayan birisiyim. bugün pazara gittim. fiyatlardan korkuyordum herkes felaket tellallığı yaptığı için. ama işin aslında öyle olmadığını gördüm. pazar ucuzdu domatesi 1.5 liradan aldım. bu fiyata domatesi en son 5 yıl önce almıştım. dolmalık biber 2 lira, patlıcan 1.5, sivri biber 2 lira. güçlü kuvvetli bir insanım inanın zor geldim eve ucuzluğu görünce aldım her şeyden 3er 4er 5er kilo. bence ülkemizde bazılarının bahsettiği kriz yok. ben memnun kaldım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
7 yıl (28760 mesaj)
Yüzbaşı

5 kilo aldigin sey nedir merak ettim
Tek basina olduguna gore 3er 4 er 5er kilo olan seyleri nasil tuketeceksin
Ayrica herseyin en bol oldugu zamandayiz



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.