Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
464
Tıklama
0
Öne Çıkarma
tercih tahminnn
L
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar bir kaç güne kadar herkes sıralamalar gerileyecek diyordu fakat son günlerde nedense değişmeyeceği algısı var sebebi nedir çok merak ediyorum ben mesela 34 binim 30 binlik yer istiyorum çok mu zor önümdeki mühendisleri çıkarmam gerekmiyor mu sağlık alanındaki sıralamamı öğrenmem için. İçim gerçekten karardı siz ne düşünüyorsunuz acaba ve istediğim yer gelebilir mi çok mu zor ihtimal .

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Y
7 yıl
Çavuş

Hocam bio fizik mat netinizi bi yazun bakalim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
7 yıl
Er
Konu Sahibi

mat1 30 net fen1 16 doğru 2 y / mat 2 32 doğru 4 yanlış fizik2 9 doğru 4 yanlış kimya 10 doğru 3 yanlış biyoloji 8 doğru 4 yanlış


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Yavuzselim66
Y
7 yıl
Çavuş

Hocam saglik alaninda 34 den 30 a cekme ihtimali %65 bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @liberazerate
L
7 yıl
Er
Konu Sahibi

teşekkürler hocam




Bu mesajda bahsedilenler: @Yavuzselim66
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.