Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
824
Tıklama
0
Öne Çıkarma
4790k işlemci takınca 2 ram slotu çalışmıyor
B
7 yıl (334 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar 4690k işlemcim mevcut, 4,5ghz de kullanıyorum. 4790k işlemci taktığımda anakartta 1. ve 2. ram slotu çalışmıyor. 3 ve 4 e taktığımda açılıyor sistem. Sorun ne olabilir sizce ?
Aynı ramleri ve farklı ram de denedim sonuç aynı, ilave olarak ramleri farklı sistemde denedim ramlarde sorun yok. İlave olarak farklı anakart ve yine 4790k'lı bir sistemde aynı ramler yine sorunsuz çalışıyor. Biosu sıfırladım, reset attım.

Sistem;
i5 4690k işlemci
Asus z97 pro gamer
Kingston hyperx 8x2 16 gb 2133mhz ram
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
7 yıl (334 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

4690k yı geri taktım sorun yok gayet güzel sorunsuz çalışıyor istediğim gibi ramlari dahil OC li kullanıyorum.
Bu arada power 750lik corsair, sorun olacağını sanmıyorum çünkü zamanında gtx970 SLİ kullanmıştım



B
7 yıl (1173 mesaj)
Binbaşı

Sogutucuyu fazla sikiyor olabilirsin biraz gevset sogutucuyu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.