Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1909
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tek başına,az seviye İngilizceyle İtalya'ya gidilir mi?
H
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Selam beyler.Ağustos ayında yıllık izne çıkıyorum.Yaklaşık 24 gün izinliyim.Hep görmeyi istediğim,mimarisini,insanını,yemeklerini,futbolunu çok sevdiğim İtalya'ya gitmek istiyorum.Yalnız çevremde benimle gelecek kişi olmadığı için tek gitmek durumundayım.Turla değil kendim plan yaparak gitmek istiyorum.Yaklaşık 8 gün 4 farklı şehiri görmeyi planlıyorum.Roma,Floransa,Venedik,Milan.(Milan'ı listeden çıkarabilirim de)Şehirleri trenle geçeceğim.Hostellerde ucuza kalacağım.Yani en azından şimdilik planım böyle.Otel rezervasyonlarını günü birlik internet üzerinden yapmayı düşünüyorum.
En büyük çekincem dil.Kimseyle pek fazla muhattap olmadan tamamlayabilir miyim diye düşünüyorum.Çat pat İngilizceyle olası bir sorun durumunda kiminle nasıl anlaşacağım bilmiyorum.Otel ve ulaşım rezervasyonunu booking ve skyscanner'dan yapacağım.Yemek zaten kolay bir kaç kelimeyle anlatılır.Daha önce gitmiş,pozitif ruhlu,insana enerji veren arkadaşlardan gaz bekliyorum.
Bir delilik yapıp tanımadığı ama kafa dengi birisiyle böyle bir maceraya atılmak isteyen varsa beklerim



A
6 yıl
Teğmen

Ayni şeyi bende merak ediyorum hocam takip



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

`
6 yıl
Yarbay

Ingilizce seviyem iyiydi.



2013 yilinda roma floransa pisa milano venedik sehirlerine tek gittim. Eurobus ve trenitalia kullandim erken bilet alarak. Bookingde hostel ayarladim. Cok guzel gecti. Dilin olmadan da dolasabilirsin. Yeterki otobus ve tren istasyonlarina nasil gidecegini , kac dk surecegini bil. O konuda bana yazarsin yardimci olurum. Oralari hala cok iyi biliyorum..haritasiz dolasirim tum sokaklari. Floransada san francisco pizzaya git michelangelo telepesine yururken. Cafe gillide Tiramisucu var birde orda tiramisu ye kesinlikle ama kesinlikle. Floransa pisa gunu birlik git. Trenle 1.5 saat suruyor. Yurume egik binalara git gun icinde geri don floransaya. Floransada muzeye gitmelisin. Roma vatikanda da muzeye git. Internetten al bilet sonra emaile biletin geliyor. O cikti ile hic sira bekleme. Floransada da oyle yap. Venedikte harita isini iyi coz kaybolursun. Ama alisiyorsun sonra dert olmuyor. Milanoda stadyuma git. Duomo metro garini baslangic ve bitis yerin yap en kotu. Orasi en merkezi yer metroda.



Senle gelsem seni oyle bi dolastirirdim ki. 27 ulkeye tek basima gittim avrupada.

Not :carrefour vs gibi marketlerden su vs al. Ucuz oralarda





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 2 Temmuz 2018; 0:11:2 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.