gene üniversiteyi bitirdikten 2 sene sonra mı oluyor? 20 ay kadar almışım 9k olmuş. Senede 2-3 ay çalışıp kredi almayı bırakmayı düşünüyorum ama direk 2 sene içinde ödemem gerekecekse bırakamam.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
17 Temmuz 2016 Mezunuyum. Geri ödemem şuanda 2018 Temmuzda başlıyor ayda 335 küsür lira 2022 ye kadar falan. Yani 2 sene sonra. Ayrıca 350 olarak ödemek zorunda değilsin. İstersen ayda 50 lira olarakta ödeyebilirsin. Yada toplu ödeyeceğim diye dilekçe verip cüzi bi miktar indirimle ödeyebilirsin.
Kısaca yakana yapışmıyorlar. 35 yaşında tanıdığım var hala ödemedi. Zamlanıyor af geliyor yapılandırılıyor eski haline dönüyor. Bende şuanda ödeyemeyeceğim mesela dursun bakalım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.