D5200 ile slave flashı nasıl bağlayıp, kullanabilirim? D5200 menüsünde flash ile ilgili sadece TTL ve manuel mode u bulabildim. Eğer slave flash olmuyorsa, D5200'e takılabilecek bir external flash önerebilir misiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Harici flaş slave modda ise makinenin flaşı patladığında harici flaş da patlar. Yongnuo YN560 III kullanıyorum, Nikon 1 J1 ile tetikleyebiliyorum slave modu ( makinede hotshoe bile yok).
Nikon uyumlu yongnuo modelleri işinizi görecektir ancak dikkat edin manuel flaşlar ucuzdur ama pozlamayı tutturmak da meseledir eğer önemli şeyler çekiyorsanız (etkinlik, gösteri vb.) pozlamayı tutturamayıp anı kaçırmak kötü oluyor. Bütçe varsa TTL uyumlu flaşlar daha iyidir elbette.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 23 Mayıs 2018; 8:57:13 >