an006nt ve an007nt için ana başlık var ama benimki için yok. işlemci sıcaklığım bluesatcks 3 biriki edge sayfası ve cpu ½ 10-20 aralığında iken 55-60 derece de kalıyor. makinede kasma yok. bu ısı değerleri normal midir? bana biraz yüksek geldi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sıcaklık için aida64 stres testine sokup veya ağır bir oyun oynayıp ısı değerlerini foto atabilirmisin,bir laptopun ısı sorunu olup olmadığını anlamak için %20 cpu kullanımı biraz az gibi.
50-60 dereceler yüksek değil gibi geliyor %20 cpu kullanımı için.Stres testinde veya oyunda 90 dereceleri geçerse undervolt yapmanı öneririm.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.