Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1047
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Amerikada Yaşayan veya Arkadaşı Olanlar
V
8 yıl (1775 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba.Başlıkta da belirttiğim gibi hali hazırda Amerika'da yaşayan veya Amerika'da yaşayan dostları,çevresi olan arkadaşlara ulaşmak istemekteyim.
Amacım O ülkede bir e-mail list oluşturmak.Ve kendilerine ücretsiz (hediye) ürün göndermek.
İlgilenen arkadaşlar, bana pm atarak ulaşabilir, konu hakkındaki detayları pm yoluyla alabilirsiniz.


Admine Not: Konuyu buraya açmanın uygun olacağını düşündüm.Fakat ait olduğu başka bir konu alanı varsa bilgi vermenizi rica ederim.
Oraya taşıyalım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
8 yıl (28760 mesaj)
Yüzbaşı

Kardes ben losencilista yasadim ama hayat tarzlarini sevmedigim icin tekrar türkiyeye geldim

Demem o ki sana yardimci olamiyacagim üzgunum



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

V
8 yıl (1775 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba.Konuya alakan için teşekkür ederim.
Esasen ben orada yaşamayla ilgili birşey sormayacaktım.Şuan orada yaşayan insanlara bir teklifim olacaktı.



V
8 yıl (1775 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Yok mu kimse arkadaşlar?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.