Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1293
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Peugeot Genel Merkezine Teşekkür
M
8 yıl (1150 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

2013 yılında satın almış olduğumuz dizel Peugeot 3008 aracımız garanti süresi bitimi sonrasında enjektör arızası oluşmuştur. Peugeot Genel Merkezi`nden Naci Kostakoglu bey ile temasa geçerek durumu anlatmam üzerine konuyla yakından ilgilendiler ve sorunu 2 gün gibi kısa bir süre içerisinde marka adına ve bilincine yakisir sekilde cozduler.

Konuyla ilgili olarak gostermis olduklari hassasiyet ve Peugeot marka algisini daha ust sinifa tasiyan anlayisindan dolayi Peugeot Genel Merkezine tesekkur ederim. Ayrica benimle temasa gecen Musteri Hizmetlerinden Ercan bey ve sorunu teknik olarak cozen Peugeot Yetkili Servis Can otoya tesekkurler.

Sorunlarimizi ve sikayetlerimizi yazdigimiz gibi, memnun kaldigimiz konulari ve firmalari belirtmemiz toplumun musterek faydasinadir diye dusunuyorum.



U
8 yıl (396 mesaj)
Teğmen

Bunlar sahalarda görmek istediğimiz hareketler... Tebrikler Peugeot türkiye



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.