Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1218
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Msi ge73vr 7rf-035xtr işlemci masaüstünde yükte çalışma sorunu
O
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yeni aldığım bilgisayarda i7 7700HQ işlemci masaüstünde boşta kullanım yüzde 60 görüyor ve haliyle ısınıp fanların sesli çalışmasına sebep oluyor neden böyle bir sorun yaşıyorum anlamadım daha önce Dell 7577 almıştım aynı sorunu onda da yaşayıp iade etmiştim lenovo y520 aldım iade edince onda böyle bir sorun olmadı 2 ay sorunsuz kullandım Sonra yükseltmek amacı ile onu elden çıkarıp 17.3 inch gtx 1070 li bir laptop arayışına girdim bu modeli aldım cihazdan gayet memnunum tek sorun bu anlattığım olay bana yazılımsal sorun gibi görünüyor çünkü görev yöneticisini açtığımda işlemci kullanımı bir anda 3% oluyor yani normal olması gereken değere geliyor başına böyle bir durum gelen varmı yada çözümü olan?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
6 yıl
Çavuş

aynı sorun bende de var çözemedim yardım lütfen, boştayken bile %100 oluyor



D
6 yıl
Yarbay

Ben de 1 hafta önce aldım ama böyle bir sıkıntım yok. Görev yöneticisinden hangi uygulamanın cpu kullandığına bir bakın. Ayrıca korsan oyunlarda, uygulamalarda arka planda mining yazılımı çalıştırılabiliyor. Olmadıysa da format atmayı deneyin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DburakKoc -- 10 Nisan 2018; 14:49:6 >

J
6 yıl
Yüzbaşı

Hocam sistem boştayken işlemcinin %100 çalışması yazılımsal bir sorundur. Buna arka planda çalışan virüs, trojan yada gereksiz bir sürü yazılım neden olur. Temiz bir windows kurulumu sorunu çözecektir. Bu arada format atmışken dirver ve varsa BIOS - firmware güncellemesi yaparsın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.