Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1337
Tıklama
0
Öne Çıkarma
UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2006-2007 ÇIKTI (PS2)
A
19 yıl (616 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar oyunu henüz dün akşam edindim.Bayağı bir kurcalamama rağmen normal liglere giremedim.Acaba şampiyonlar ligini oynayıp kazanınca ödül olarak mı açılıyor ki?Oynayıpta bilen var mı?
Normalde Turkcell Super lig takımlarının hepsi var.Ama lige girip oynayamadım.Çünkü Game Modes'da sadece şampiyonlar ligi,Treble mod(oradada sadece belli başlı ligler var.)ve antreman modu var.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
19 yıl (101547 mesaj)
Yarbay

sadece 5 ligi oynayabiliyosun diğer ligdeki takımları sadece şampiyonlar ligi turnuvasında seçebiliyosun.. Bu arada PC de 6 dil seçeneği var PS2de bu yok galiba sendeki oyunda varmı böle bi özellik


Bu mesaja @AlpLaLuna cevap verdi.
A
19 yıl (616 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dil seçeneği PS'2 de sanırım yok.Ama tam emin değilim.Zaten FIFA07 sanki daha iyi gibi geldi bana.Galiba birkaç CL turnuvası yapıp FIFA07 ye döneceğim.Oynanış olarak sen nasıl buldun?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl (616 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Pardon ya şimdi aklıma geldi.Hıstory book bölümünde gerçekleştirdiğin zaman kaç puan alacağını gösteren bir sürü iş var.O işlerin arasında diğer ligleri bitirirsen alacağın puanlar da yazıyor.Mesela her ligin en altında
"beat league" yazıyor.Demek ki diğer liglerde bir şekilde oynanabiliyor olmalı.My UEFA CL bölümünün altında HISTORY BOOK diye bir seçim var.Kitap şeklinde sayfalar falan açılıyor.Sende bir bak bakalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl (616 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

N
19 yıl (5894 mesaj)
Yarbay

Bu oyunda Fenerbahçe var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl (565 mesaj)
Yüzbaşı

N
19 yıl (5894 mesaj)
Yarbay

xbox360 versiyonunda sadece GS var...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
19 yıl (763 mesaj)
Yüzbaşı

bu oyun ps3 de oynanabiliyormu ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.