Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
377
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus GL702VM-GC144T - Ram bozuldu.
T
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar geçen sene yazın başında bir '' Asus GL702VM '' satın aldım. Mavi ekran hataları alıp duruyordum. Bende MemTest yaptım. Bir sürü bellek hatası olduğunu gördüm. Şuan laptop garanti kapsamında fakat ben yurtdışındayım. Laptobu Türkiye'de almıştım. Laptop'un üzerinde '' 16GB Module DDR4 2400MHz Samsung M471A2K43BB1 '' ram bulunuyor. Ben şimdi internetten ram sipariş etmek istiyorum. MHz olayına takılmış durumdayım. '' Kingston HyperX Impact 16GB 2133MHz DDR4 SODIMM HX421S13IB '' bu bellekleri alsam cihazda performans sorunu yaşar mıyım ? Ya da sizin önerebileceğiniz başka ram marka model var mı ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.



D
6 yıl
Yüzbaşı

Laptoplar çok ram seçer. Bence bir bilgisayarcıya götürün çalışan bir ram alın yeter. O makinede ramler arası çok performans farkı oluşturmaz. Anlaşılmaz bile.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bana önerebileceğiniz bir ram var mı peki ? Ram seçer derken dd4 sodımm notebook rami


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DesTroYeR00x
D
6 yıl
Yüzbaşı

Açıkcası şu çalışır demek zor o yüzden öneremem. Notebooklarda ramdeki voltajı, gecikme süresini seçme durumu var. O yüzden bilgisayarcıda denetip çalışan bitaneyi almakta fayda var.




Bu mesajda bahsedilenler: @TrAlem
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.