Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1089
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hedef Oto benden kasko istiyor (bana çarpıldı)
B
8 yıl (8771 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Başıma tatsız bir kaza geldi. Neyseki büyük bir şey yok. Bir araç arkadan çarptı bana. Tutanak tuttuk resimleri çektik. Bana çarpan kişi genişletilmiş kaskosunu yazdı tutanağa.
Bende kasko yok sadece trafik sigortası.

Hedef otoyu aradım anlattım. Bende de kasko olmalıymış kaydı kaskomdan açıp karşı tarafa öteleyeceklermiş. Yahu ben kasko yaptırmak zorunda mıyım karşı tarafın var kaskosu. Bu sadece hedef otoya ait bir uyuzluk mu yoksa bir çok yetkili serviste var mıdır?

Yetkili servis diye güveniyoruz, ben suçsuz olduğum halde benden kasko istiyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birahalasoguk -- 2 Mart 2018; 16:23:19 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.