uzun zamandır aklımın bir köşesindeydi İmpreza almak. biraz araştırma yaptım ama biraz kafam karıştı. 2001-2010 model arası alabilirim. model seçiminde belirleyebildiğim tek tercih sti veya sti görünümlü olması. 2005-2008 arası 1.6 yada 1.5 alayım diyordum 2. el satışlarının zor olması sebebiyle soğudum 2,0-2,5 inde fiyatları yüksek ve yakıtı beni ürkütüyor
görüntüsünün hastası Piyasasının yabancısıyım.Arabayla yarışmayacam ama düz yolda 180 sabitleyip gitsin rampada ve pompada üzmesin yeter. bulunduğum yer sanayide başarılı parçası bol bi yer değil , ağır bakımını büyükşehirlere denk getiririm ama ciddi arıza çıkarmaması lazım :) birde satmak istediğimde satmam lazım :)
hangi model hangi seri hangi motor tutulur, yukarıdakileri karşılar. Bütçe olarak 30-40 arası belirlemiştim ama şartlara göre borçlanabilirim. örn.30 binlik 2004 çok ağır gider, 2001 2.0 koyduğun gün satılır gibi :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
çok teşekkürler keyif verici olması çok iyi araba seni kontrol edecek sen ona tıtremeyeceksin :) şahinden sonra turbo dizel modelli bir araca geçmiştim müthiş konforlu ama.. yok ani yüklenme.. yok devrini ayarla .. yok turboyu soğut.. keyfini kaçırıyordu pek binme imkanım yok, bulunduğum şehirde hiç yok, rica etsek binsek ama yok :) benzine tüp taktırırız :) benzin tüp karışık bineriz. 2.0 de aşağı yukarı aynıysa bütçeyi çok zorlamaya gerek yok.
ön tampon-scoop-marşpiyel-difüzor-spoiler-jant atıp bineceğim, eğer yoksa.
Bir Ankara planım var forumdan falan bulursam bir yardımcı olacak arkadaş isterim bir tur :)
uzun zamandır aklımın bir köşesindeydi İmpreza almak.
biraz araştırma yaptım ama biraz kafam karıştı.
2001-2010 model arası alabilirim.
model seçiminde belirleyebildiğim tek tercih sti veya sti görünümlü olması.
2005-2008 arası 1.6 yada 1.5 alayım diyordum 2. el satışlarının zor olması sebebiyle soğudum
2,0-2,5 inde fiyatları yüksek ve yakıtı beni ürkütüyor
görüntüsünün hastası Piyasasının yabancısıyım.Arabayla yarışmayacam ama düz yolda 180 sabitleyip gitsin rampada ve pompada üzmesin yeter.
bulunduğum yer sanayide başarılı parçası bol bi yer değil , ağır bakımını büyükşehirlere denk getiririm ama ciddi arıza çıkarmaması lazım :)
birde satmak istediğimde satmam lazım :)
hangi model hangi seri hangi motor tutulur, yukarıdakileri karşılar.
Bütçe olarak 30-40 arası belirlemiştim ama şartlara göre borçlanabilirim.
örn.30 binlik 2004 çok ağır gider, 2001 2.0 koyduğun gün satılır gibi :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.