Evet arkadaşlar gördüm ki bize ait bir başlık yok,başlığı açayım ve başlık altında 370. Dönem giden kısa dönem ve yedek subayları toplayalım tanışalım istedim.
Eğitim Birliği : İKM.MLY.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / İSTANBUL MALTEPE / İSTANBUL Esas Birliği :İKM.MLY.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.BL. MEBS TK. / İSTANBUL MALTEPE / İSTANBUL Sınıf: İKMAL KISA DÖNEM ER Memleket : Konya
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşın 370. Dönem grubuna attığı mesajı aynı şekilde alıntılıyorum buraya.
Acemi birliği İkmal Maliye Okulu Maltepe/İstanbul olanlar için birkaç önerim var.
Yanınızda bol miktarda 1 TL'lik bozuk para getirin. Özellikle 1. bölüğe düşenlere çok lazım olacak. Kantine bakan asker, açma kapama saatlerine pek uymuyor. O nedenle kahve ve kola makinelerini kullanmak zorunda kalacaksınız.
Diğer önerim akıllı telefonunuzu çantanıza koymayın, çünkü girişte kontrol var. Üzerinizde taşıyın ya da ailesi İstanbul'da olanlar ilk ziyaretçi gününde getirip size versinler. Ziyaretçilerin üzerinde arama yapılmıyor. Sadece yanınızda akıllı telefon var mı diye soruyorlar. Eğer var derseniz alıp çıkışta tekrar veriyorlar. Yok derseniz telefonla içeri girebiliyorsunuz. Zaten o gün aşırı bir kalabalık olacak. Oturmak için yer bile bulamayacaksınız. O nedenle pek denetim olmuyor. Kişisel önerim yanınızda radyosu ve mp3 çalma özelliği olan sıradan bir tuşlu telefon getirin, çünkü akıllı telefonunuzu kullanmak için çok az vaktiniz olacak. Genelde yorgun olup uyuyacaksınız. Zaten Askercell kontrolü de yapılmıyor. Rahatlıkla sivil hattınızı takıp girebilirsiniz.
Ayrıca aileniz haftasonu ziyaretinize geldiğinde mutlaka en geç 14:30 - 15:00 gibi bölüğünüze dönün, çünkü ailenizi nizamiye bölgesinde göreceksiniz ve oradaki askerler saat 15:00-15:15'ten sonra askerlerin bölüklerine dönmesine izin vermeyip topluca mıntıka temizliği yaptırıyor. Bu da yaklaşık 1-1.5 saatlik vakit kaybı demek. Bir de nizamiye bölgesi tüm bölüklere 20 dk. uzaklıkta. Ayrıca yolda dik yokuşlar var. O gün biraz yorulacaksınız.
Son olarak katılacağı tarih ne yazıyorsa o tarihte sabah 09:30-10:00 gibi teslim olun. Kesinlikle öğleden sonra ya da akşama kalmayın. Aksi takdirde çok sıra beklemek zorunda kalacaksınız ve işlemleriniz gece saatlerine kadar sürecek.
9 temmuz'da İzmir'den çıkıp teslim olacağım. Varsa aynı tarihte teslim olacak birileri bana ulaşsın beyler. Öncesinde tanışalım yabancılık çekmeyelim: Sercan Mumcu
Eğitim Birliği : İKM.MLY.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / İSTANBUL MALTEPE / İSTANBUL
Esas Birliği :İKM.MLY.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.BL. MEBS TK. / İSTANBUL MALTEPE / İSTANBUL
Sınıf: İKMAL
KISA DÖNEM ER
Memleket : Konya
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.