Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
3165
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dualshock 4 V2 Bağlantı Sorunu (2 Saniye Sonra Bağlantı Kesiliyor)
A
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

(ÇÖZÜLDÜ) Arkadaşlar merhaba.Ben 1 hafta önce ds4 v2 aldım pc'de kullanmak için.Usb kablosu ile bağlayıp sorunsuz kullanabiliyorum.Kablosu orjinal değil ama joystick orjinal.Telefonuma bağlamaya kalktığım zaman veya bilgisayara bluetooth ile bağladığım zaman (kablosuz bir şekilde) 2 saniye sonra bir anda ışığı gidiyor ve bağlantı kesiliyor yani joystick kendini kapatıyor.fakat usb kablosu ile şarja takıyorum o zaman istediğim cihaza bağlayıp bluetooth ile istediğim gibi kullanabiliyorum (yani kablolu şekilde bütün cihazlarda sıkıntısız çalışıyor) reset tuşunu denedim playstation 4 üm yok.Playstation mu gerekli ? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

EDİT: Farklı bir usb kablosu taktım şuanda sorunsuz bir şekilde şarj oluyor(önceki kabloda 10 20 saniye turuncu ışık yanıp komple sönüyordu bende şarj oldu sanıyormuşum meğersem) kabloyu değiştirdim şuan turuncu ışık kesilmeden pulse şeklinde yanıp sönüyor bu sefer şarj olduğunu anladım demekki düzgün kablo kullanmakta fayda var. İyice şarj olduktan sonra tekrar test edip buraya not düşeceğim.

EDİT2:Sorun kablodanmış her şeyi orjinal kullanmak lazım kabloyu değişince düzgün bir şekilde şarj oldu bluetooth vs bağlantılarda hiç bir sıkıntı yok. Konu Kilitlenebilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 28 Aralık 2017; 23:13:48 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.