Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
552
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Örgünden Açiköğretime Nasil Geçiş Yapabilirim ?
R
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Merheba arkadaşlar abiler ben 2.sınıf elektronik bölümü öğrencisiyim açiköğretime geçiş yapmak istiyorum ne şeklide yapabilirim.Bilgileri olanlar benimle paylaşirsa sevinirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
6 yıl
Yüzbaşı

ikinci üniversite kapsamında sınavsız herhangi bir 4 yıllık veya 2 yıllık bölüme geçebilirsin. sonra da örgünden kaydını sildirebilirsin istersen (ya da sildirmezsin) fark etmez. ancak hangi bölüme geçmeyi düşünüyorsun. açıköğretimde pek mühendislikle ilgiili bölüm yok bildiğim kadarıyla. işletme tarih sosyoloji ve bu tür bölümler var.



R
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Yeni gördüm ama sözel bölümleri tercih edicem.Pek bi kafamda bölüm ismi yok ikinci üniversite başlarsam 4 yillik nasil olucak sınavsis biraz açikliyabilirmisniz veya 2 yillik 1.sinşftan mi başlicam tekrardan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
6 yıl
Yüzbaşı

evet 1. sınıftan başlayacaksın. eğer türk dili, ingilizce, tarih gibi dersleri şimdiki okulunda verdiysen onlardan muaf olursun onun haricinde normal sıfırdan başlayacaksın.




Bu mesajda bahsedilenler: @Ruthuless
E
6 yıl
Yüzbaşı

merkezi ek 1 yönetmeliği var onunla elektronikten anadolu istanbul auzef ve atatürk aöf deki bir bölüme geçebilirsiniz bu üç aöf te elektrikle ilgili çok bir bölüm yok sadece anadolu aöf te elektrik ------- ---- bişeyi bölümü var ama ögrenci alınıyormu bilmiyorum bakmanız lazım. iyi günler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.