Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
731
Tıklama
0
Öne Çıkarma
sadece e posta adresi ile kayıt olarak 5 dolar kazanabilirsiniz.
T
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

1 aralıkta borsalarda işleme girecek olan ve çok degerleneceğini düşündüğüm kripto para birimi WCX Token dan bahseticem.

SİTENİN AÇIKLAMASI:

-Düşük ücretler. Bazı borsalar %1'e kadar pay almaktadır. WCX 10 kata kadar daha ucuzdur ve piyasa düzenleyicilerine ödeme yapar. Bu da cebinizde daha fazla para kalacak anlamına gelir.
-Güvenli. Müşteri fonlarının %98'i her zaman soğuk depoda tutulur. Sunucu altyapısı ayrılmıştır ve en yeni güvenlik yazılımı ile korunmaktadır.
-Genişletilebilir Ölçek. Ticaret motorumuz, eski Wall Street çalışanları tarafından inşa edildi ve üç yıl saha testine tabi tutuldu, saniyede bir milyondanj fazla işlemi aralıksız gerçekleştirdi.
-Temelinden Daha İyi Kullanıcı Deneyimi. Birleştirilmiş ve güçlü bir ticaret gösterge tablosu WCX'in masaüstü ve mobil ortamlarda hızlı, akıcı ve sezgisel olduğunu hissettirir.
-Mükemmel Müşteri Desteği. Esnek müşteri destek ekibimiz her zaman tarafınızdan gelebilecek soruları cevaplamak için hazır, en yoğun oldukları zamanlarda bile.
-Küresel & Anonim. Dünyanın herhangi bir yerinden ticaret yapın - kimlik kontrolüne gerek yoktur. WCX tamamen dijital para birimiyle çalışmaktadır ve bankalarla herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.
-Gelişmiş Sipariş Tipleri. Benzersiz bir yürütme hızı ile kolayca piyasaya sunun, sınırlayın,durdurun, izsüren durdurma emri verin ve istediginiz gibi çalışan emirleri engelleyin.
-Yüksek Performanslı API. Kendi programlarınızla WCX ticareti yapmak için REST, WebSocket, veya yüksek sıklıktaki işlemler için FIX kullanın.
-Takımımız eski Apple, Deutsche Bank ve IBM çalışanlarından oluşmakta olup onlarca yıllık güvenli, dağıtılmış ve geniş hacimli sistemler kurma deneyimine sahiptirler.

-50 WCX KAZANMA
https://ico.wcex.co/?ref=PSPTiJA
-verdigim Referans linkimden kayıt olursanız hem bana hem size 50 WCX hediye`ye edilecek olup ek olarak aldıgınız her WCX`ten %15 fazladan hediye alıcaksınız.
-Kayıt için sadece e posta adresiniz yeterli.
-ödemeleri bitcoin,ethereum vb kripto para birimlerine çevirerek alabilirsiniz.
-1 Aralık a kadar kayıt oldugunuz hesaba arkadaş davet linki ile üye yaptıgınız her arkadaşınızdan 50 wcx kazanabilirsiniz.


Konu ile ilgili fikir,yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takip1 -- 29 Kasım 2017; 0:12:19 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.