Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2349
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hi2Games dolandırıcıdır, alışveriş yapmayın!
M
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

18 kasım 2017'de deadpool isimli oyunu siteden satın aldım. o tarihte ürün steam'dan kalkmış ve bunu bilmiyordum. Kendileride bunu bildiği halde hala satışa devam ediyormuş. Ben stok yapmadıklarınıda bilmiyordum direk verdim siparişi, 10-15 dakika geçti baktım birşey olmadı sitedeki destek elemanına yazdım "ürünüm nerede" diye, önce siparişimi iptal edip ardından paramı bana sormadan bakiyeye dönüştürdü, durumu belirtip ben kartıma iade istiyorum dediğim halde öyle bir sistemlerinin olmadığını, ancak bakiye iade bildiriminde bulunmam gerektiğini söylediler.

20 kasımda bildirimde bulundum ve 4 gündür kontrol ediliyor aşamasında kaldı, her gün girip sordum "hemen iletiyoruz, en kısa sürede paranız iade olacak" diyip duran yetkililer dışında paradan haber alamadım. Yani kısacası Hi2Games paramın üzerine yatmış durumda. Zaten sözleşmesinin çalıntı olması, oyunları bayağı ucuz vermesinden anlamalıydım dolandırıcı olduklarını ama buda ders olmuş oldu. Bu konuyuda bu siteden alışveriş yapacak arkadaşları uyarı amaçlı açtım 4-5 kişiyi bile kurtarsam kârdır.

İlgili görseller aşağıda;

Görsel 1- Ödemeyi alıp, siparişi iptal etme. Tam yavuz esnaf ticaret mantığı, klasik dolandırıcı türk esnaf tiplemesi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Görsel 2- Destek sisteminin kalitesi

< Resime gitmek için tıklayın >

Görsel 3- İlk ikisi iptal edilen, üçüncüsüde hala kontrol aşamasında kalan iade başvurusu (başvuruda sadece iban ve hesap no var, neyi kontrol ediyorlar 4 gündür anlamadım)

< Resime gitmek için tıklayın >



N
8 yıl
Yüzbaşı

Kredi kartıyla aldıysanız bankaya gidip dolandırıcılık bildirisi açın (dispute/claim), paranızı alırsınız hemen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

cuma kesin yatar dedikleri için bekledim hocam zaten, pazartesi direk gidip başvurucam bankaya.




Bu mesajda bahsedilenler: @nexcore
Q
8 yıl
Yüzbaşı

Bu olayın aynısını o bölümün moderatörüne yapmışlardı ama sonra ne alakaysa moderatör kendi yaptığı olumsuz yorumu kaldırdı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
8 yıl
Binbaşı

Sağlam bir laf yemişti kaldıramamış demek ki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @QuaLityTR
M
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tereci hiç tere sattırır mı, adamlar siteye reklam vermiş sen sitenin admini bile olsan karalayıcı mesaj yazdırmazlar




Bu mesajda bahsedilenler: @WaReZ
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.