Arkadaşlar vodafone hat almam lazım da benim bildiğim bimcell de Türk telekomda falan yeni hat alınca o yıl içinde telsiz ücreti ödenmiyor. Vodafone da bazıları bu durum var bazıları yok demiş bilgisi olan yazabilir mi ona göre şimdi yada 2018 yılına girince alacağım hattı
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yeni hat alımında ilk ay telsiz kullanım ücreti ödemezsiniz sonraki aylar kesinti olur tüm operatörlerde aynı artık sadece numara taşımada sene sonuna vergiden muaf oluyorsunuz yeni hatları kapsamıyor. Şimdi hangi operatörden isterseniz hat alın 3 ay sonra numara taşıma yaparsınız (yeni hatlar 3 ay sonra taşınabiliyor) bu şekilde 31 aralık 2018'e kadar muaf olabilirsiniz.
Yeni hat alımında ilk aydan sonraki aylar telsiz kullanim ucreti aliyor turkcell kendimden biliyorum numara tasimada nasil bir fark olur orasini bilmiyorum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 21 Kasım 2017; 20:46:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >