Merhaba arkadaşlar, 7-8 yıldır evde kullandığımız Arzum Bollito su ısıtıcısı damlatmaya başladı ve yeni bir ürün alma ihticı doğdu. Bende netten baktım değişik fiyatlara değişik türde ürünler ve yorumlar var. Öncelikle çelik olmasını düşünerek PROFİLO PCK1274X ekli resimdeki ürününü aldım. Eski Arzum bollito ve bu ürün 2200 Watt ikisine de 1.7-LT su koydum aynı anda çalıştırdım. Arzum 6:50 saniyede, Profilo 7:40 saniyede kaynattı. 3000 Watt, Çelik ve Türk markası olması sebebiyle Arçelik K 8405 KL 3000W 1.7 lt Su Isıtıcısını bir araştırayım dedim. Forumlarda aynı ürüne farklı sitelerde farklı isimler ile copy-paste yaparak yorumlarda bulunmuşlar. Bu başlık altında yazdıklarımı okuyan ve bu ürünü kullanan gerçek vatandaşlardan ricam fikirlerini yazabilir mi? Yada kullandıkları 100-200 TL aralığında hızlı ısıtan ve Çelik olarak tavsiye edecekleri bir marka, model var mıdır? saygılar.
Arçelik K 8405 KL 3000W 1.7 lt Su Isıtıcısını bugün aldım. açıkçası ben de çok kararsızdım ve forumlarda bu ürün özelinde bi yorum göremedim. hepsiburada da ürün altında 4 yorum vardı. en son biri gizli rezistan denmiş ama gizli değil yazmış. çok şaşırdım ama 11.11 çekim vardı ve aldım gitti. hala emin değilim üründen. fiyat olarak da 164.90 üzerine 30 tl çek kullandım. siz aldınız mı ??
Merhaba, ürünün puanı yükseltmek için farklı sitelerde, farklı isimler ile yorum yazan çakallardan bahsetmek istemiştim. Profilo çok şıktı ama 1.7 LT suyu 8 dakikada kaynatıyor diye iade ettim. Arçelik K 8405 KL yi aşağıda linkte görünen yerden 169.90-TL ye aldım. 1.7 LT suyu 4,5 dakikada kaynatıyor. biraz sesi fazla o nun haricinde ürün güzel. Güzel günlerde kullanınız. saygılar.
7-8 yıldır evde kullandığımız Arzum Bollito su ısıtıcısı damlatmaya başladı ve yeni bir ürün alma ihticı doğdu. Bende netten baktım değişik fiyatlara değişik türde ürünler ve yorumlar var.
Öncelikle çelik olmasını düşünerek PROFİLO PCK1274X ekli resimdeki ürününü aldım.
Eski Arzum bollito ve bu ürün 2200 Watt ikisine de 1.7-LT su koydum aynı anda çalıştırdım. Arzum 6:50 saniyede, Profilo 7:40 saniyede kaynattı.
3000 Watt, Çelik ve Türk markası olması sebebiyle Arçelik K 8405 KL 3000W 1.7 lt Su Isıtıcısını bir araştırayım dedim.
Forumlarda aynı ürüne farklı sitelerde farklı isimler ile copy-paste yaparak yorumlarda bulunmuşlar.
Bu başlık altında yazdıklarımı okuyan ve bu ürünü kullanan gerçek vatandaşlardan ricam fikirlerini yazabilir mi?
Yada kullandıkları 100-200 TL aralığında hızlı ısıtan ve Çelik olarak tavsiye edecekleri bir marka, model var mıdır?
saygılar.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozdemir05 -- 6 Ekim 2017; 15:6:28 >