arkadaşlar merhaba syrox t704 tabletim var, iyi kötü idare ediyoruz kendileriyle :) Android 4.4.2 KitKat var orjinal.
Lakin bu aralar uygulama yüklemek istediğim zaman yer sıkıntısı çekiyorum. 8GB disk var fakat sistem için ayrılan alan 1,27GB benim bu alanı biraz daha büyütmem lazım.
Telefon belleği 4,46GB ve bunun 4,38GB'ı kullanılabilir durumda. Telefon belleğinden birazcık sistem belleğine vermek istiyorum, bu sayede istediğim uygulamaları kurabileceğim. Aşağıda bahsettiğim konuya ait ekran görüntüsü mevcut.
syrox t704 tabletim var, iyi kötü idare ediyoruz kendileriyle :)
Android 4.4.2 KitKat var orjinal.
Lakin bu aralar uygulama yüklemek istediğim zaman yer sıkıntısı çekiyorum.
8GB disk var fakat sistem için ayrılan alan 1,27GB
benim bu alanı biraz daha büyütmem lazım.
Telefon belleği 4,46GB ve bunun 4,38GB'ı kullanılabilir durumda.
Telefon belleğinden birazcık sistem belleğine vermek istiyorum, bu sayede istediğim uygulamaları kurabileceğim.
Aşağıda bahsettiğim konuya ait ekran görüntüsü mevcut.
< Resime gitmek için tıklayın >
Bunun için ne yapmam gerekli?
Yardımcı olabilecek kimse varmı acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.