Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2107
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk Telekom Cihaz iadesi. Bir el atın.
Ö
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar babama bugün T telekomdan akıllı telefon aldık. Faturasına ek 12 ay taahütle fakat ürünü beğenmedik. Çabuk ısınıyor. Bir üstüne bize kutusu açılmış kurulumu yapılmış ürün verdiler. Büyük ihtimal daha önce birilerine iteleyip geri aldıkları üründü. Saflığımıza geldik aldık. 1 saat sonra geri götürüp iade etmek istediğimizde iade kesinlikle almadıklarını. Hatta ücret ödememiz gerektiğini söyledikler. Ben açıkça tüketici haklarına göre 7 gün cayma hakkımın olduğunu vs söyleme rağmen yasal olarak birşey bulamayıp uydurma seyler söylediler.

Daha sonra ürünü iadesini servise soracaklarını vs söylediler cihazı sen al kullan dediler.
Bende hayır deyip imzalı kaşeli yazıyla onlara bıraktım.

Özetle şimdi doğru mu söylüyorlar? Ben bu cihazı iade edemez miyim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Ö
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ek olarak birde 700 liralık telefon almışsınız itiraz ediyorsunuz gibi bizi aşağılmaya cahilliğinde de bulundular. Cidden bu ülkede tüketici hakkına saygı yok



Ö
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Forum bitmiş:( 14 tık cevap yok.



K
8 yıl
Yüzbaşı

Tüketici hakem heyetine başvurun vakit kaybetmeden.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.