Merhaba forum ahalisi. Biz 3 kişi üniversite öğrencisiyiz. Liseden beri ayrı şehirlerde aynı hayali kuran 3 kişi aynı sınıfa düşünce galiba olanlar oluyor :) Daha okulun 2. haftasında başladık android oyun muhabbetlerine. Şuan 2 hazır projemiz var. JumpWithBox isimli oyun bitti gibi birşey. Neon Escape henüz tam olarak bitmedi. Aşağıda linklerini vereceğim. Henüz basit oyunlar yaptık. Daha kapsamlı oyunlar üzerinde de çalıştık fakat istediğimiz gibi olmayınca Play Store dan kaldırmaya karar verdik. Daha kapsamlı oyunlarımızda yakında Play Store da yerini alacak. Spoiler vermek gerekirse Sniper oyunu olacak 1 tanesi. Diğerini yakında paylaşırız zaten.
Eğer inceleme fırsatınız olursa oyundaki eksiklikleri bize geri bildirim olarak yaparsanız çok memnun oluruz.
Eğer inceleme fırsatınız olursa oyundaki eksiklikleri bize geri bildirim olarak yaparsanız çok memnun oluruz.
JumpWithBox
Zıplayarak fazla skor kazanmaya dayalı bir oyun. 3 farklı mod var. Kare,Altıgen,Yuvarlak. En kolayı kare topla oynanan mod.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Cmd.JumpJump
< Resime gitmek için tıklayın >
Neon Escape
Telefonun sensörü ile çıkış noktasına verilen sürede yetişmeyi amaçlayan oyunumuz. Engellere dikkat :)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CiadBt.NeonEscape
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciad BT -- 30 Temmuz 2017; 15:47:51 >