Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
663
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tip hakkinda buyuk kararsizlik
_
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaslar merhaba . Normalde istedigim yeri kazandim diye seviniyordum fakat cogu kisi orasi icin cok tercih ediliyor dedigi icin korkmaya basladim.Bu sebeple olmazsa hangisine gitmeliyim diye birkac tip fakulteisini arastirdim ama hangisini one yazmaya karar veremedim

Siralamam : 5189

Kararsiz kaldiklarim

Gazi ing (gelmez buyuk ihtimal ama one yazmayi dusunuyordum . Fakat bir doktor tanidik elestirdi baya bi o yuzden yazmakta karasiz kaldim)
Medipol 50 burs ( Gezdim fena degil ama nerdeyse herkese tercih bursu vermesi , siralamasinin dusuk olmasi beni tedirgin ediyor)
Baskent 50 ve 75 burs ( tanidik doktorlarin hepsi cok begeniyor , kampusu gezmedim ama tanitim videosu falan hosuma gitti . Ailem de git diyor ama iste bilmiyorum bir sey kotu hissettiriyor)
Akdeniz ve Uludag Ailem izin vermiyor. Baskent daha mantikli diyorlar
Osmangazi Cok olumlu yorumlar aldim bu da bir secenek


Aslinda ilk istedigim yere cok odaklandim ama olmama olasiligi var iste . Olmazsa bunlardan birine gitmeliyim . Sizce hangisi ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Rand_al_Thor_ -- 24 Temmuz 2017; 10:53:3 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Up gencler yardim lutfen



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.