Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
827
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Temiz Kurulum Aşama Sorunu (Acil Yardım)
D
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese merhaba,

Windows 10 kurulumunu tamamladıktan sonra gelen ekranda ülke, saat dilimi vs. seçimleri yaptım. Ardından aşağıdaki resimde görebileceğiniz gibi hızlı ayarlar kısmını da geçtim. Fakat bu aşamadan sonra ''Biraz bekleyin'' diyip yeniden başlatıyor ve yeniden ülke, saat dilimi seçtirdiği ekran geliyor. Bunu her seferinde yapıyor. Bir tür kısır döngüde kaldım.

Bilgisayarı kapatıp yeniden açtım, kabloları çıkarıp yeniden taktım. Fakat nasıl geçeceğim bu kısmı bilmiyorum.

İnternet de bağlı bu arada, eksik olan bir şey yok aklıma geldiği kadarıyla.
https://i3.wp.com/teknodestek.com.tr/wp-content/uploads/2016/07/win10.jpg





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragstyle -- 22 Temmuz 2017; 17:38:5 >

D
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar hiç bilen yok mu ama lütfen, iki gündür bir çözüm bulamadım şu soruna. Ne yaptıysam, bios'tan neyi değiştirdiysem dönüp dönüp aynı yere getiriyor beni.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
7 yıl
Binbaşı

Selamlar,

Kurulum işleminde usb yada dvd kurulum medyanız ne ise ilk boot onda olduğundan kurulum bittikten sonra çıkarmanız gerek yoksa kısır döngü gibi habire kuruluma girer ilerleyemezsiniz. Kurulum bittiğinde usb çıkarmanız gerek ki 2. boot ta olan hdd eğer değilse ayarlamanız gereklidir. hdd den boot ederek windows açılsın. Boot ekranında 2. sırada hdd yoksa bu durumda boot edecek bir sürücü bulamadığından hata verecektir. Bu nedenle 1. boot usb /dvd kurulum yapılacak aygıt 2. kurulum yapılan yer olarak ayarlanmalı usb yada dvd bulunamadığında hdd yi çalıştırması maksadıyla.

Kolay Gelsin..



M
7 yıl
Binbaşı

Bios Pilini değiştir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.