Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1051
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Banka odeme talimatli vodafone faturalari
C
8 yıl (421 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar ben hem cepte hemde ev interneti olarak vodafone net kullaniyorum. Hoş vodafone net 11 gunsur ip alamama probleminden dolayi internetim yokda. Neyse anlatmak istedigim faturalarim akbank da talimatla odeniyor.4 aydir sorun cilmadi. Bu ay vodafone net faturam akbankda gorunmesine ragmen vodafonda gorunmuyor. Net som odeme tarihi 17.07 idi. Garl ettim aradim akbanki provizyon kodunu aldim. Vodafonu aradim durumu anlattim kodu verdim. Odendigine dair dekont istediler. Akbanki aradim tekrar kodun yeterli olacagi,talimat oldugu icin dekont olmadigi istersem donemici hareketleri gonderebileceklerini soylediler. Hareketleri aldim vodafona gonderdim.kayit acildi filan.bekliyoruz. derken bugun gordum ki vodafone cep faturam icinde ayni durum olmus. Bankada odenmis gorunuyor vodafonda cepde odenmemis gorunuyor. Vodafone talimatlariniz varsa kontrol edin. Vodafone bu aralar acayip sacmaladi. Hergun nerdeyse bunlarla gorusuyorum ve hic bir sekilde cozum yok. 1 aydir interneti olmayanlar varmis sikayetlerde okuyorum. Butun hatlarimi cikaracagim vodafondan. Sizlerde dikkat edin. Bir problem oldugunda vodafon ile cozmek cok zor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl (4047 mesaj)
Yarbay

Vodafone'un şebekesi genelde sorunlu ama faturalama konusunda da problemli,

Ben İş Bankası ile çalışıyorum, Vodafone sitesinde gözüken fatura İş Bankası'nda hemen gözükmeyip 1 hafta veya 15 gün sonra gözükebiliyor..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.