Dün Zalman stg2 sürdüğüm işlemcimin ısı değeri boşta 37-40 derece , yükte ise 60-65 derece arası. Bana biraz fazla gibi geldi acaba macun henüz etkisini göstermiyor mudur? Fazla sürdüğümü de düşünmüyorum merkeze bezelye tanesi kadar sıktım. Bu arada işlemcim amd fx 8350.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Eski stoklardan daha iyi olduğu kesin ama kule soğutucuların performansını beklemeyin Yılın en sıcak günlerini yaşadığımızı düşünürsek işlemci sıcaklıklarınız normal
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.