Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
901
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SİNGAPUR'DAN EKRAN KARTI ALMA
D
9 yıl (26 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Singapur'dan ekran kartı alacağım, yüklü bir miktarda. Hergangi bir siteden alınmıycak, Kişi yolluycak, Gümrükde herhangi bir sıkıntı teşkil ediyormu, takılıp gelmeme gibi bir durum söz konusumudur ekstra vergi vesayre olurmu, Saygılar..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denicik -- 4 Temmuz 2017; 23:41:49 >

E
9 yıl (354 mesaj)
Teğmen

Yüklü miktarda derken? Ticaretinimi yapıcaksınız yani kaç tane alacaksınız?

Bireysel olarak satın alıyorsanız büyük ihtimalle %20 vergi çıkar veya çıkmayabilirde. Eğer vergi çıkarsa takip numarasıyla sanırım öğrenebiliyorsunuz. Daha sonra ödemeyi yapıp ürünü teslim alıyorsunuz.



D
9 yıl (26 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Yaklaşik 100 adet civari, ticari damga yersem vergi anlaminda nekadar oluyor?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl (13801 mesaj)
Yarbay

2 tane bile ticari olma riski var. Kaldı ki 100 tane hiç şansınız yok. Ticari olursa resmi ithalat yapmanız lazım yani şirketinizin faaliyetinin elektronik cihaz/parça ithalatı yapabilen bir şirket olması gerekiyor ondan sonrasını bir gümrük müşaviri ile halledeceksiniz, getirmek istediğiniz ürüne göre Gümrük vergisi + ÖTV+ damga vergisi + KDV + navlun + sigorta + ardiye + gümrükçü komisyonu ödersiniz. TSE lik bir ürünse ayrıca derdiniz var demektir.




Bu mesajda bahsedilenler: @denicik
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.