Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
5447
Tıklama
2
Öne Çıkarma
TeknikBilişim mağazasından aldığım ürünün savcılık tarafından kapatılması
A
7 yıl
Er
Konu Sahibi

arkadaşlar başıma şöyle bir olay geldi TeknikBilişim mağazasından 1,5 yıl önce aldığım telefon 1 ay önce sabah kalktığımda şebekenin çekmediğini gördüm sandım ki telefon bozuldu. Ürünü garantiye göndermek için teknik servis yani müşteri hizmetleri ile görüştüğümde sıkıntının telefonda olmadığını IMEI numarasını sorgulatmamı istedi sorgulattığımda şöyle birşeyle karşılaştım. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ..... soruşturma numarası ile haberleşme bağlantısı kesilen IMEI dedi. TeknikBilişimi aradım hemen bana dediği şey şu patron yok telinizi bırakın biz ararız dediler. akşam patron dedikleri Uğur adlı şahısın numarasını vermek için aradılar. Uğuru aradım sıkıntının neyden kaynaklı olduğunu öğrenmemi söyledi bende 21 gün sonunda savcılığı defalarca arayıp dosyayı bulunduğum yere getirttirdim. savcılık dosyayı asayiş şubeye ifademi almak için yönlendirdi. kendi imkanlarımla dosyayı buldum ama incelettirmediler sadece telefonun daha önce teknosadan ingbank 12 taksitli kredi ile alındığını öğrendim. ben ürünü kapalı kutu açılmamış olarak aldım. benden önce kaç kere satıldığı belli değil.
Bu mağazanın n11 de mağazası var dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
sıkıntının neyden kaynaklandığı ortaya çıkınca TeknikBilişim n11 deki mağazasından ürünleri çekmiş şuan mağazada ürün satışı yok. Uğuru aradım bana dediği şey şu bende de aldığım yerin faturası var deyip kesip attı. Mahkemeye başvur bana gelsin diyor.
link:http://www.n11.com/magaza/teknikbilisim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah abd -- 15 Haziran 2017; 16:1:57 >

M
7 yıl
Binbaşı

kredi kartı yardımlaşma başlığı altındaki yardımlaşma ile teknosadan alınmış sonra 2.şahısa satılmış bu 2. şahısta sensin. ama sorun nerede bende anlamadım.



N
7 yıl
Yüzbaşı

Merhaba abdullah abd,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com



A
7 yıl
Er
Konu Sahibi

kredi ödenmedi davalık oldu telefonun IMEI kapatıldı bu satıcıda sıkıntı var bundan telefon alanlar dikkat etsin



B
7 yıl
Yarbay

Sanırım burada sizin yapmanız gereken gene savcılığa telefonu sıfır olarak aldığınıza dair fatura ile başvurmanız ve duruma itiraz etmeniz. Satıcı da dediği gibi doğru söylüyordur, onun da ürünleri sıfır aldığına dair faturası vardır.
Burada satıcının durumu bizi ilgilendirmiyor, sizin elinizde ürünü sıfır olarak temin ettiğinize dair faturanız varsa ürün kullanıma açılmalıdır. Eğer satıcı da aynı şeyi beyan ederse dava onun da satıcısına gider, beyan edemezse de satıcıda patlar olay. Bu durumda kesin olan şey sizin mağduriyetiniz, bir an önce başvurun ki vaktiniz gitmesin.



D
7 yıl
Binbaşı

anladığım nakite çevirilmek amacıyla alınan cihazları satıyor firma.. daha önce faturası kesilmiş telefona tekrar fatura kesip sıfır diye tekrar satıyorlar.. operatörlerden alınan telefonlarda da bu durum olabiliyor..



A
7 yıl
Er
Konu Sahibi

savcılığa ibraz ettim daha birşey çıkmadı avukat ile görüştüm zor açılır diyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.