Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1944
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İkinci el polo almak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim
C
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selam 2. El polo almak istiyorum nelere dikkat etmem gerekiyor. İlk arabam olacak ayrıca iyi bir sürücü değilim. Yokuş kalkış desteği gibi konular önemli. Bütçe 40000 ne önerirsiniz. Veya polo bakarak hata mi yapıyorum. Önerilere açığım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Çavuş

Yaklaşık 4 yıl kullandım. Kesinlikle ilk araba olarak tavsiye ederim. 6R kasa kodu ile geçen 2010 ve üzeri modellerini özellikle. Kendi segmentindeki 4 aracı da işim gereği şirket aracı olarak kullandım. 208, Fiesta, Corsa, Polo, Yaris hepsi birbirine yakın arabalar. Söylediklerinden yola çıkarak yorumlarımı yazıyorum umarım faydalı olur.

-İlk arabam olacak:Kesinlikle sıfır araç alma. 2. el düşük kilometrede bir araç al(yüksek kilometrede çıkabilecek sorunları çözmen zor olabilir) B segmenti doğru bir seçim, bu nedenle polo, corsa, fiesta, 208, yaris senin için ideal.
-İyi bir sürücü değilim: Saydığım arabaların donanımları birbirine çok yakın, eğer otomatik alırsan birçoğunda yokuş kalkış desteği oluyor. Genellikle dolu paketleri tercih etmeye çalış.(fiesta titanium, polo comfortline vb. gibi). Manuel kullanmak istersen yokuş kalkış desteği yeni modellerin çoğunda var fakat söylediğin bütçe aralığında eski modellerde bulamayabilirsin.
-Bütçe 40000: işin çok zor. Özellikle vergi dilimlerinin yeniden düzenlenmesi ile ikinci el çok pahalılandı.

sonuç olarak polo bakarak hata yapmıyorsun ben saydıklarım içerisinde kullanım rahatlığı açısından en ideali polo diyebilirim ama yoruma açık. Diğer saydıklarım da hep birbirine yakın arabalar alternatif olarak düşünebilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.