Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
426
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Astra h 2012 genel bakım ve lastik hakkında
T
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

2012 model 1.6 115 bg lpg li astra h sahibiyim aracı 2 sene önce 30 binde aldım şuan 47 binde , her yıl yağ ve filtre bakımını yaptırıyorum ama kafamda soru işaretleri var. hangi km de hangi parçaların değişmesi yada bakımı yapılmasi lazım bilmiyorum bulunduğum ilde opel servisi olmadığı için sanayi ye gidiyorum onlarda sadece yağ bakımı yapıyorlar aynı aracı kullananlar varsa şu km de şu bakım yapılır diye yazarsa sevinirim. Ikıncı olarak aracın hala fabrika çıkışlı lastikleri üzerinde değiştirmeyi düşünüyorum fazla ses yapmayan f/p lastiği önerilerinize açığım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3
8 yıl
Yüzbaşı

İnternette bir sürü araba bakım videosu var.Özellikle youtube da oradan bakıp,not alabilirsiniz.Yağ filtresi,yağ,polen filtresi(değişse iyi olur),hava filtresi değişecek.Gerekirse bujiler değişebilir.Cam suyuna bakılacak,antifiriz eksikse eklenecek ve antifriz zamanla azalıyorsa radyatör sistemi kontrol edilebilir.Ha birde silecek eski ise değişsin.

https://youtu.be/Bve_0iiqvUo





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38erciyes -- 2 Nisan 2017; 14:30:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.