Bir kaç ay sonra fibere geçicem ama şuan 50 mb vdsl kullanmak durumundayım o yüzdem bana 150 maksimum 200 civarı bir modem tavsiye eder misiniz evde bilgisayarlar 2tane masaüstü olup sadece 2 3 telefon wifi den bağlanacak 1 bilgisayar hariç hepsi Facebook vb için kullanılıyor ne almalıyım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bende de aynı sorun var yeni konu açmak istemedim. Şu an adsl kullanıyorum, hattım vdsl destekliyormuş. Vdsl geçeceğim ancak ileride olur da fiber geçersem diye aynı zaman da fiber uyumlu bir cihaz kullanmak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper0006 -- 25 Mart 2017; 19:59:15 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >