Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1184
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Devlet Bahçeli'ye Önerimdir
D
9 yıl (421 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Malumunuz Devlet Bey son birkaç aydır kimsenin anlam veremediği kendisinin de izah edemediği bir değişim, dönüşüm içerisinde. Çok değil birkaç ay-yıl öncesinde Bahçeli'nin Erdoğan'a yaptığı eleştiriler belliydi. Bu konuda bir kaç şey söylemek istiyorum.

1-Sayın Bahçeli! Erdoğan'ı 36 etnik unsur meselesinden dolayı eleştiriyor ''3-5 tanesini sayıp bırakıyor'' diyordunuz. Bundan sonra Erdoğan'ın bıraktığı yerden 36 etnik unsuru siz sayın. Böylelikle AKP-MHP arasındaki yakınlaşmaya büyük bir katkıda bulunmuş olursunuz.

2- Erdoğan ''Bunlar fatiha bile bilmez'' diyerek ülkücüleri kast etmişti. Lütfen ülkücü yol arkadaşlarınıza fatiha okumayı öğretin. Hatta bir miting olur, toplantı olur buralarda birkaç ülkücüye Erdoğan'ın karşısında okutun. O da öğrendiğinize ikna olsun. Aferin deyip başlarını okşasın. Böylelikle AKP-MHP arasındaki bağ daha da kuvvetlenecektir.

3-Erdoğan'ın ''Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık'' açıklamasına hem parti yönetimi hem de parti tabanı çok sert tepki göstermiş, terörle mücadelesi dünyaya örnek liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a akla hayale gelmeyecek ithamlarda bulunmuş adeta hain muamelesi yapmıştınız. Lütfen o özür dileyiniz. Böylelikle AKP-MHP arasındaki saflar sıklaşacaktır.

4-Barzani ve Kürtler'e de bir özür borçlusunuz. Ankara ve istanbul'da Kürdistan bayrağı dalgalandıktan sonra tabanınız bu duruma tepki göstermiş hatta bu konuda Sayın liderimiz, cumhurbaşkanımıza laf etmişlerdi. Lütfen tabanınızı bu konuda ikna edin. Ne olmuş Kürdistan bayrağı İstanbul ve Ankara'da dalgalanmışsa? Bu dünyanın sonu değil ya. Hem diplamasiye de uygun. Lütfen tabanınıza diplomasi öğretip Ak Parti tabanının seviyesine yükseltmeye gayret edin. Olmuyor böyle.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
9 yıl (1762 mesaj)
Çavuş

Bahçeli bunu bilmiyormu sanki sadece kendi koltuğunu düşündü ğü için böyle.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
9 yıl (557 mesaj)
Teğmen

evet çıktıktan sonra 2018'de kurultayda ülkücülerin tavır koyup bahçeliyi parti başkanlığından indirmesi diye bir şey olamaz. çünkü evet çıktıktan sonra mhp siyaset tarihinden silinir. kabaca bir sağ ve bir sol parti oluşur. zaten toplumun yapısını bilen akpnin amacı da tam olarak bu.
bahceli de akpden millet vekili olur. yada "başkan baş yardımcısı" gibi bir şey.

özetle evet çıkarsa her şey biter.

bu adamın yaptığı şeyi tarif edecek bir kelime bilmiyorum.



G
9 yıl (15362 mesaj)
Yarbay

Bahcelinin AKPlileri yargilatma sözü var (ayakkabi kutulari, tapeler...)



Bakalım sözünü tutacak mi? Yoksa AKP milletvekilliği hayirli mi olsun?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 7 Mart 2017; 12:17:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.