Geçen hafta cuma altın gramda 140 görür diye pusuya yattım 141 de alayım bari dedim ... vakıfbank işlem sırasında FİYATI 143e çekti dolar mı acaba derken işlem yapamadan işim çıktı. BİR HAFTA GEÇTİ GRAM 143 e bile 4 lira dolar 13 kr koydu İki türlüde zarardayım. 2-3000 lira için ne zaman ne alayım alıp unutacam 4-5 ay teşekkürler :) edit: Altın yada döviz düşünüyorum titancılar gelmesin :))
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bundan sonra bu seviyelerde dolaşır diye düşünüyorum hocam. Çıkışını inişini tekrar çıkışını yaptı. Yaz da geliyor düğün sezonu, altın zarar ettirmez birikim içinse alabilirsiniz. Her daim. Not profesyonel değilim bu konularda ama o iniş çıkıştan 200tl ye yakın kar ettim.
Yatırım etmek istiyorsan Has altın alacaksın . Fiyatı önemli değil senin için . Zaten altın alan birisi uzun vadede bir yatırım düşünüyordur. Kısa vadede kar amacı güdüyorsan Borsaya girebilirsin .
141 de alayım bari dedim ... vakıfbank işlem sırasında FİYATI 143e çekti dolar mı acaba derken işlem yapamadan işim çıktı. BİR HAFTA GEÇTİ GRAM 143 e bile 4 lira dolar 13 kr koydu İki türlüde zarardayım. 2-3000 lira için ne zaman ne alayım alıp unutacam 4-5 ay
teşekkürler :)
edit: Altın yada döviz düşünüyorum titancılar gelmesin :))
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsyl -- 3 Mart 2017; 20:35:18 >