Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
574
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Low Level Format Atanlardan Yardım !!!(Format Sonrası)
S
9 yıl (483 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle İyi günler forumdaki herkese.Benim sorum şu ki ben elimdeki WD Element 1 Tb belleğe Low Level formatı gömmüş vaziyetteyim şu an;bad sectör dolayısı ile şu an biçimlendirme yapmadım.Ama üzerine firmware update yapıcam. Burda bi çelişkiye düştüm şimdi firmwareyi biçimlendirme sonrasımı yapmak lazım biçimlendirdikten sonramı ayriyetten hızlı formatmı atayım normalmi biri yardımcı olursa çok sevinirim isteyen bu konuda bilgisi olan veya daha önce tecrübeli arkadaşlar bu iki soru hakkında ayrı ayrı yorumda bulunabilirŞimdiden yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satisfaction45 -- 19 Şubat 2017; 14:22:55 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.