Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
626
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ZyXel P-1302-T10B kopmalar
C
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İzmir Buca da yurtta kalıyorum yurdun interneti kötü olduğu için müdür ile konuşup kendimiz internet bağlattırdık TurkNet bağlattırdık bize vdsl altyapımız olduğunu söylediler ancak dün kurulumu yaptığımda maximum 7mbit alıyorum birde şu sıra kopmalar yaşıyoruz. Modem ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Modem Adsl2+, Vdsl olması şart mı? TurkNet ile Adsl2+ modemi ailemin evinde de kullandım 32 Mbit hız alabiliyordum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Teğmen

kardeşim belirttiğin modem adsl destekli bir ürün. Vdsl özelliği bulunmaz o yüzden hızı tam olarak alamazsın. Birde en fazla 6-7 kullanıcı kapasitesi olan bir üründür. Yurtta kullanılacaksa ki en az 10 kullanıcı olacaktır, ona göre ürün temin etmelisin.http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-vmg3312-300mbps-vdsl2-vpn-fiber-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html en fazla 10 a kadar kullanabilirsin ama aşarsa bunda da sorun yaşayabilirsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_mami28 -- 21 Şubat 2017; 11:48:45 >

C
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Zaten 6 kişi kendimiz aldık interneti o yüzden sıkıntı çıkmaz diye düşündüm. Hızı tam alamayacağımı biliyorum dediğim gibi evde de aynı durumdaydım ancak 30 mbit i rahatça görebiliyodum. Evdeki duruma dayanarak giriştim bu işe yoksa uğraşmazdım hiç.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canoner17 -- 21 Şubat 2017; 11:54:49 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.