Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
763
Tıklama
0
Öne Çıkarma
A1 Ehliyeti A2'ye Büyütme Ücreti
T
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar öncelikle. Ben 16 yaşımda yani bundan 5-6 ay önce A1 ehliyetimi aldım. 2 yıl sonra yüksek ihtimal ile ben A1 ehliyetimi A2 ehliyetine büyüteceğim. A1'den A2'ye büyütürken ne kadar bir ücret öderim ? Bu ücretler hangileridir ? Şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
9 yıl
Yarbay

bunu tarot,kahve yada suya bakan falcılara sorman daha mantıklı,2 yıl sonra ehlıyet alma planın var ve fiyatı ne kadar olacak? buna cevap veren neye gore kıme gore verecek,bu dolar ve bu vergıye dayalı devlet sıstemıyle 2000de olsa 3000de olsa kım ne dıyecek.Zamanı gelınce sorarsın dıyecegım ama gerek yok,zamanı gelınce surucu kurslarına telefon acarsın olur bıter zaten.



T
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Şu an ücreti ne kadar demek istedim ama anlatamadiysam yada anlamadıysanız bir şey demiyorum. Bu kadar ters cevap vermenizi gerektirecek bir şey söylemediğimi düşünüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Tamam gereksiz insan ve cevaplardan arınabilmek için şu an büyütmek istesem ne kadar bir ücret öderim ve bu ücretler neler olur ? Tekrardan teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.