Boyut olarak tam sonuna yetişir. Ama olur yine de. Yalnız güç oalrak maalesef olmaz. En az 500W psu ister. Kaldı ki 500W ile bile riske atmaya değmez. Single Rai 550W ve ya 600W Psu lâzım en az 270x için. Ama dediğim gibi bu karta vereceğiniz paraya gidin Rx 460 alın zaten. Rx 460'a bu psu yeter ama Signle Rail midir bu? Yani 12V kanalı tek midir?
Sığar ama kasada ne kadar boşluk kalırsa o kadar iyi olur. Tavsiyem buna 580 vermek yerine rx460 alın 2GB olanları bu fiyattaydı sanırım.
Hem daha güncel bir kart hem de daha performanslı. Hatta biraz daha arttırıp ya da ikinci ele yönelip 4GB kartlardan almanız daha iyi olur. Ikinci ele güvenemem derseniz 2GBlik olanına bakın
ama bana biraz uzun geldi ve benim pc 33cm ye kadar destekliyor olan bilen varmı yada sizce kaç cm dir bu kart
< Resime gitmek için tıklayın >
beyler lütfen yanlış anlamayın gerçek soru
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.