Son bir buçuk yıldır 550D'mi otomatik netlemesi bozuk olarak kullanıyorum. Fotoğraftan ziyade video ile ilgileniyorum bütçem 1500 elimde iki adet elden çıkarmamak istediğim lensim var.Aynasız makinalara geçmek istiyorum.Aklımda Sony A6000 var lens adaptörünede 500 lira verebilirim en çok.Sizin önerileriniz var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
A6000 en mantklısı gibi görünüyor evet. Onun dışında m43 sensörlü Olympus ve Panasoniclere de bakabilirisiniz. Gövdede titreşim önleyici gelişmiş video özellikler vs. oluyor. Ama pratikte hangisi daha kullanışlı olur ben bilmiyorum maalesef. Dönüştürüleri tecrübe etmek lazım.
Bence ikinci el a 6000 düşünüle bilir ama lensler uyum sorunu çıkarabilir iyi araştırmak lazım netleme olarak Canon 70d ve 750d altındaki makinelere bakmayın bence.
Video cekimi önemli ise sony bu konuda cok basarili avchd 50p video ceken sonylere bakabilirsin fakat videoda manuel ayar yapmak istersen ayar kısıtlıdır nexlerde bilgine.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.