Çarşamba günü telefonumu servise gönderdim. Bireysel Bilişim Ankara. Bu gün hiç bir arama yapmadan telefonunuz yetkisiz müdahale yapıldığı için onarım dışıdır diye not düşmüşler geri dönderiyorlar. Hiç bir şekilde yarımcı olmuyorlar kesinlikle tahsiye etmiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bireysel bilişim kadar b.ktan bir firma daha yok. bildiğiniz esnaf zihniyeti ve küçücük dükkan. sorun çözmekten çok baştan savmanın peşindeler. çünkü onlar parayı mac'den kazanıyorlar. iPhoneû fazla sallamıyorlar.
Hocam ne yapmalıyım telefonu yapmadan göndermek istiyorlar. Ben apple destekle konuştum yarına kadar çözeceklerini belirttiler. Servisle iletişim kurup kontrol edeceklerdi olmazsa ne yapabilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.